Friday, November 12, 2010

Mata Hari

Imam iznenađenje za vas. Moje prvo pravo pravo modno slikanje, koje sam imala prilike iskusiti zahvaljujući Ljupki i njenom iznimno talentiranom dečku Filipu Totu. I jedna i druga se već tjedan dana u svakom slobodnom trenutku igramo s Lanvinom kolekcijom. Mislim da je rezultat i više nego dobar. Inače, ovih dana živim u dosta velikoj gužvi, posla na sve strane kao i različitih događanja, kako glazbenih tako i modnih. Ovaj vikend se Ljub i ja spremamo i na Interliber. Ako ste u Zagrebu, definitivno posjetite štand Frakture, i ugrabite koju knjigu po sniženoj cijeni. Moj prijedlog su knjige tri ne toliko poznata autora, Mađara Pétera Esterházya, Imrea Kértesza i Györgya Dragomána. Mene su sva trojica već nekoliko puta očarali i svako malo ima se vraćam.
Također, htjela bih vam svima zahvaliti na divnim komentarima, porukama i prijedlozima, vjerujte, sve vaše želje sam spremna ispuniti. Kolegica iz Srbije Cipelica-Štiklica mi je poslala i malu anketu na koju ću ovdje odgovoriti i na neki način vam otkriti malo više o sebi, ali ne previše. U pripremi su i postovi i mojim najdraži cipelama i torbama gdje ću vam također otkriti neke tajne shoppinga na moj način, tj. s jako malo novaca.
1. Zašto si napravila blog?
Nakon povratka u Zagreb osjećala sam se izgubljeno, i u životu mi je trebalo promjena. Ideja o blogu se valjala preko dvije godine, i na kraju uz veliku podršku i nagovaranje Ljuba, te ohrabrenje zahvaljujući Antoniji s crotor.net, odlučila sam se i na taj korak i stvarno nisam požalila.

2. Koju vrstu blogova čitaš?
Blgove o modi, šivanju, kuhanju, unutarnjem uređenju, sve više i fotografiji. Čitam o svemu što bi me moglo interesirati i inspirirati.

3. Imaš li omiljenu marku dekorativne kozmetike?
Znam, dosadna sam, ali već dugo vjerna MAC-u i Bobby Brown.

4. A odeće?
To će s obzirom na platežnu moć biti H&M, ali da si mogu priuštiti, mislim da bih od glave do pete bila u Chanelu i Miu Miu. Najdraža marka cipela mi je pak korejski Shoesone, iznimnno kvalitetne cipele po povoljnim cijenama.

5. Koji proizvod dekorativne kozmetike ti je najbitniji?
Ne šminkam se niti previše niti prečesto, dapače, većinu vremena sam bz šminke, ali ako već idem u uljepšavanenje, to su rumenilo i maskara.

6. Koju boju najviše voliš?
Volim sve boje koje me u datom trenutku čine sretnom!

7. Tvoj parfem?
Chloe.

8. Koji film najviše voliš?
Volim sve filmove Sofie Coppole, ali mislim da mi je ipak najdraži "Marie Antoinette". Stavim DVD i odlutam u svoj imaginarni svijet i zamišljam kako bi krasno bilo biti austrijska princeza na francuskom dvoru. Ok, možda do časa kad ti se na putu nađe revolucija koja mijenja povijest.

9. Koju državu želiš posetiti i zašto?
Želim posjetiti puno zemalja, ali mislim da su na vrhu liste Španjolska i Portugal u kojima nikad nisam bila ( baš zato što nikad nisam bila), Koreja zbog svih divnih prijatelja koje imam tamo, Brazil i Argentina, Kina i Japan, Jordan i Izrael. Možda najbolje da odgovorim ovako... Želim proputovati cijeli svijet ali u više od 90 dana!!!

Napomena uz haljinu bi bila sljedeća, namjerno sam ju gore ostavila neurednu, jer bi po meni inače izgledala prebalerinasto, ovako ima neki pomalo avangardni štih...





16 comments:

  1. Kao sto sam i Ljupki rekla... WoW, stvarno svaka vam cast!
    Fotgrafije su takodje divne.
    Drgo mi je sto smo saznali nesto novo o tebi. :)))
    I da...ove stikliceeee <3 <3 <3 !!!

    ReplyDelete
  2. slike prekrasne. haljina savršenstvo. nemam riječi. hint za cipele, hvala draga, i jedva čekam tvoje savjete o šopingu :P
    morat ćemo se dog za jednu haljinicu ili suknjicu :P

    ReplyDelete
  3. Haljina je fenomenalnaaaaaa :)))

    ReplyDelete
  4. jaoooo bre bubu.. car si!
    haljina je bombona! ::))

    ReplyDelete
  5. Prekrasne slike! I sviđa mi se haljina:)

    ReplyDelete
  6. jako lijepa haljina iako bi se meni sviđalo više da je uredan gornji dio.ili barem da ide nešto preko toga :)

    ReplyDelete
  7. Draga,ovo je divno divno najdivnije!

    ReplyDelete
  8. Bravo za tebe, Ljupku i Tota... TRI BRAVO!

    ReplyDelete
  9. svaka čast za haljinu, super je ispala, i odlično ti stoji ova perika, gotovo si mi bila neprepoznatljiva :D

    :*

    ReplyDelete
  10. druga i zadnja fotka mi se jakoooooooooooooo dopadajuuuu

    ReplyDelete
  11. Divna haljina...inače od članka u večernjem pratim tvoj blog...pregledala sam ga cijelog i zaljubila se u tvoje odjevne kombinacije jer se i sama odijevam u takvom sličnom stilu...Jedva čekam nove postove... :)

    ReplyDelete
  12. savrseno, bravooo!!!!! super su slike, a haljinaaaa mmmmm!!!

    ReplyDelete